Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 20. maja |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Luka Dončić je dobil prvorojenko

luka doncic

Vid Ponikvar | Sportida

Aleteia Slovenija - objavljeno 01/12/23

Eden najboljših košarkarjev na planetu in njegova zaročenka sta se razveselila hčerke

V zadnjih urah se je govorilo, pred kratkim pa je Luka Dončić z objavo na družbenem omrežju potrdil. Anamaria, njegovo dolgoletno dekle, je rodila hčerko. Poimenovala sta jo Gabriela. Mladi družinici iskreno čestitamo tudi iz naše redakcije.

View this post on Instagram

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

24-letni Dončić, ki ga novinarji in navijači cukajo za rokav na vsakem koraku, z javnostjo, razumljivo, ne deli veliko svojih zasebnih zadev. Poleti, natančno 7. julija, pa je razkril, da je Anamarii nadel zaročni prstan. Zdaj pa sta vstopila še v starševsko vlogo.

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.